TIETOA YRITYKSESTÄ


Veneveistämö T:mi VS Veistovene on Kotkassa 1994 toimintansa aloittanut puuveneiden korjauksiin ja muutostöihin erikoistunut yritys. Veistovene on vanhin Kotkassa toimiva puuvenekorjauksia tekevä veistämö. Yrityksen perustajalla Veijo Sorvarilla on yli 30 vuoden kokemus erilaisten puuveneiden korjauksista. Veistämö sijaitsee Länsi-Kotkassa Sikosaaressa, johon on helppo tulla autolla sekä veneellä.

Teemme sisustuksia, hyttien muutostöitä, teak- ym. rimapuukansia kaikista materiaaleista valmistettuihin ja kaikenkokoisiin veneisiin ja aluksiin. Tilauksesta valmistamme puisia pienveneitä.

Veistämöllä on korjaushallin lisäksi käytössä hallitilaa, jonne voidaan ottaa veneitä talvisäilytykseen. Max pituus 14 m ja korkeus 6 m. Hoidamme myös veneiden keväthuollot asiakkaan toiveiden mukaan. Veistämöllä on lisäksi pienimuotoista tarvikemyyntiä, ja meiltä saat lakat, maalit, kyllästeet ym.

Yrityksen periaatteena on tehdä jokainen työ yksilöllisesti ja hyvää käsityötaitoa käyttäen, asiakkaan toiveiden mukaan.